Schoonderbeek Keukens

Schoonderbeek Keuken Renovatie is onderdeel van Electro World Schoonderbeek als shop-in-shop principe. De keukenafdeling is 30 jaar geleden begonnen in het achtergedeelte van de winkel aan het Henry Dunantplein in Hillegom. Wij verkopen geen nieuwe keukens maar renoveren deze! In onze showroom hebben we voorbeelden van de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien in nieuwe apparatuur voor uw keuken. De koffie staat klaar! Komt u langs? 


 PASSIE

We hebben een bewezen staat van dienst en zijn een gerenommeerd bedrijf in de Bollenstreek. Wij zorgen ervoor dat alle projecten worden uitgevoerd met de grootst mogelijke professionaliteit met gebruik van hoogwaardige materialen.


EERLIJK EN BETROUWBAAR

Voor ons is eerlijkheid erg belangrijk, we streven ernaar om alle projecten te voltooien met integriteit, niet alleen met onze klanten, maar ook onze leveranciers en aannemers. Met duizenden succesvolle projecten onder onze riem, zijn wij een van de meest vertrouwde bedrijven in de Bollenstreek.


 INNOVEREND

Wij streven ernaar alle projecten binnen de gestelde tijd van onze klanten te voltooien. We gebruiken de beste technologie en hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat alle opdrachten snel worden uitgevoerd, maar ook het geven van aandacht voor details zorgt ervoor dat alles correct verloopt.